Wat is het belang van onderhoud

Wanneer een website in onderhoud is bij mij, is het noodzakelijk om ook alle updates in de gaten te houden. En ervoor te zorgen dat deze geïnstalleerd worden. Updates zorgen voor nieuwe mogelijkheden op uw website. Maar dat niet alleen, updates zorgen er ook voor dat gebreken opgelost worden. Onder andere in het veiligheidssysteem van de website. Hierdoor blijft de website veilig en is er een verminderde kans om gehackt te worden door buitenstaanders. Zijn alle updates niet geïnstalleerd dan ben je een aantrekkelijk doelwit voor hackers. (Je kunt dit vergelijken met een fiets. Wanneer je een extra slot aan je fiets hangt is het minder interessant voor dieven om deze te stelen, dan wanneer je alleen het enkele slot gebuikt. ) – weet niet zeker of je dit perse moet gebruiken hoor. Is denk ik niet noodzakelijk.

Website onderhoud

De onderhoud van uw website kunt u volledig overdragen aan Sitenzo. Hieronder valt onder andere het updaten van de plug-ins en/of het volledige CMS- systeem. Bij elke update wordt de website handmatig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat uw website geen problemen ondervind.
Dit onderhoud gebeurt periodiek en omdat u zich hier geen zorgen om hoeft te maken kunt u zich concentreren op uw klanten en dat doen waar u goed in bent.

Sitenzo - onderhoud

Website aanpassingen

Naast het technische onderhoud aan uw website is het ook vaak wenselijk dat teksten, afbeeldingen en de functionaliteit aangepast wordt. Denk hierbij aan het aanpassen van teksten, het plaatsen van nieuwe afbeeldingen, formulieren en koppelingen met externe systemen zoals de nieuwsbrief aanmelding. Daarnaast kunnen we uw website veiliger maken door het installeren van een SSL- certificaat. Dit certificaat wordt aangegeven door een groen slotje op de website. Heeft u problemen met het versturen of ontvangen van e-mail? Dan kunnen wij u hier ook mee helpen.

Door middel van het aanschaffen van ‘support- uren’ kunnen wij dit volledig uit handen nemen voor u en uw bedrijf. De support- uren die u aanschaft zijn één jaar geldig en kunnen waar nodig ingepland worden voor allerlei aanpassingen aan uw website. Geef uw wensen door en wij maken er wat moois van.

Website uitbreiding

Sitenzo heeft jarenlange ervaring met het programmeren en het bouwen van websites. Dit alles is maatwerk afgestemd op uw wensen. Heeft u een nieuw idee? Of wilt u extra opties toevoegen aan uw bestaande website? Bij Sitenzo bent u aan het goede adres. Samen kunnen we maatwerk leveren waardoor u en uw bedrijf beter vindbaar zijn en de website volledig gevormd is naar uw wensen.